Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pytanie na temat zasad: Śmierć a obrabianie zwłok
#1
Siema! 
Sprawa jest taka. Pomagam w walce kumpla. Walczymy no przegrywamy i uciekamy. Kumpel jako gracz walczący ucieka pierwszy. Nie uciekł ma śmierć. Ja uciekam, udaje mi się uciec. Odrabiam jego zwłoki czy nie?
Odpowiedz
#2
Ograbiasz. Oczko Przyjaźń i pomoc kończą się tam, gdzie zaczynają się całkiem darmowe łupy na wyciągnięcie ręki.
Odpowiedz
#3
@Barni
Znajomy użył argumentu, że jak uciekam os potwora to nie mam czasu ograbić zwłok. Trochę naciągane wg. mnie.
Odpowiedz
#4
No cóż, mylił się. Oczko
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości